Onze kernwaarden

Missie

Terwijl de complexiteit aan informatie groeit is de beschikbare tijd om deze informatie te duiden beperkt. In een sterk veranderende omgeving is er behoefte aan robuuste oplossingen die de essentiële rapportageprocessen als financiële consolidatie, planning, budgettering en management rapportages ondersteund.

FPM Solutions adviseert en ondersteunt haar klanten met het implementeren van de juiste tool voor het juiste vraagstuk. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het snijvlak van business en IT en kennen de financiële processen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zien we als richtlijnen in de omgang met elkaar en onze klanten.

Kwaliteit

Wij streven naar 100% klanttevredenheid waarbij de kwaliteit van het werk voorop staat. Onze specialisten hebben allen geruime tijd ervaring met de financiële processen en zijn in staat de vertaalslag van business naar IT te maken.

Betrouwbaarheid

Open, eerlijk en betrouwbaar vormen het fundament voor iedere relatie die wij aangaan. Alleen met wederzijds vertrouwen kunnen wij bouwen aan een duurzame relatie met onze klanten.

Teamspirit

Ons werk is teamwork. Door middel van interne trainingen wisselen onze specialisten kennis uit en het actief betrekken van de klant tijdens de implementatie behoort tot onze standaard aanpak.

Het is onze passie om het samen voor elkaar te krijgen!

Ondernemerschap

Onze medewerkers zijn gedreven en ondernemend. Gezamenlijk bepalen we de strategie en het individuele ontwikkelplan van de medewerker om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen.

Sandra van Hoven,
SAP BPC specialist | managing director