Advies

Onze specialisten helpen u graag verder!


Laat ons u adviseren bij de implementatie van SAP Analytics toepassingen, CCH Tagetik, Fluence Technologies of CXO Software.

In elke fase staan wij aan uw zijde als het gaat om:

Tool selectie

Terwijl de complexiteit aan informatie groeit is de beschikbare tijd om deze informatie te duiden beperkt. In een sterk veranderende omgeving is er behoefte aan robuuste oplossingen die de essentiƫle rapportageprocessen als financiƫle consolidatie, planning, budgettering en management rapportages ondersteund. Onze specialisten helpen uw organisatie bij het selecteren van de juiste tool voor het juiste vraagstuk.

Quality Assurance

Het borgen van een nieuw financieel rapportageplatform vereist grondige kennis van de business requirements en de technische aspecten binnen een beheerde IT-organisatie. Onze specialisten worden regelmatig ingezet voor Quality Assurance om een succesvolle uitrol binnen de gehele organisatie te garanderen.

Systeem Audit

Het rapporteren van betrouwbare informatie volgens internationale standaarden als GAAP en IFRS is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Onze specialisten zijn in staat een functionele en technische audit van uw systeem uit te voeren om de betrouwbaarheid van informatie richting belanghebbenden te garanderen.

Sandra van Hoven
Sandra van Hoven, managing director FPM Solutions

Contact

Meer informatie over onze diensten en oplossingen?