Implementaties

Succes bereiken we samen met u!


Wij koppelen actuele systeemkennis van SAP BPC en CXO Software met implementatie-ervaring bij vooraanstaande organisaties inbinnen- en buitenland.


Ervaren specialisten

Jarenlange ervaring en uitstekend track-record maakt FPM Solutions de ideale partner voor de implementatie van uw financiĆ«le rapportageplatform met SAP BPC (Business Planning and Consolidation) en CXO Software als specialisatie. Sinds de introductie op de Nederlandse markt zijn onze specialisten volledig toegerust om uw implementatie tot een succes te maken.

Standaard fasering

Onze standaard project fasering bevat alle aspecten voor een succesvolle implementatie. In elke projectfase ondersteunen wij onze klanten met workshops en design sessies om de implementatie succesvol te kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn onze specialisten getraind in de laatste Agile frameworks waaronder Scrum.

Bewezen oplossingen

FPM Solutions biedt diverse standaard oplossingen ontwikkelt door onze specialisten. Onze standaard oplossingen voor SAP BPC bevatten veel voor gedefinieerde functionaliteiten die direct inzetbaar zijn binnen uw organisatie.

Wij bieden standaard oplossingen voor:

  • FinanciĆ«le consolidatie
  • Planning, Budgettering en Forecasting
  • Country-by-Country Tax rapportages
  • Social Responsibility rapportage
  • Cash en Liquiditeitsrapportages

Onze Klanten

Benieuwd naar wat we voor onze klanten hebben gerealiseerd? Wij stellen ze graag aan uw voor.  

Contact

Meer informatie over onze diensten en oplossingen?