CXO Software

#1 Financial Reporting for Enterprise Performance Management (EPM) Software


CXO Software is hèt online rapportage platform voor financiële rapportages en dashboards. De oplossing is speciaal ontwikkeld voor de Finance afdeling en is daarmee het perfecte alternatief voor generieke BI tooling.


Met CXO Software maakt uw organisatie de transitie van Excel-gedreven rapportage processen naar een online en interactief platform en brengt u financiële data dichter bij uw eindgebruikers

"FPM Solutions was wereldwijd onze eerste SAP gerelateerde partner en is van essentiële waarde geweest met betrekking tot de ontwikkeling van diverse SAP-connectoren"


De belangrijkste CXO Software features zijn: 

 • Reporting & Analysis
  De financiële dashboards bieden de mogelijkheid om uw rapportage proces verregaand te standaardiseren en uniformeren. Alle dashboards zijn voorzien van financiële intelligentie waarbij varianties direct inzichtelijk zijn en gebruikers de mogelijkheid hebben om door te drillen tot het laagste detail niveau.

 • Commentary, Narrative & Collaborate
  De uitgebreide commentaar en toelichtingen functionaliteit stelt uw gebruikers in staat om de financiële dashboards te voorzien van tekstuele toelichting op elk gewenst niveau. Met de chat en e-mail functionaliteit kunnen gebruikers online communiceren en rapportages delen.
   
 • Storyboards
  De Storyboard functionaliteit stelt gebruikers in staat een complete management rapportage samen te stellen, te distribueren en te voorzien commentaar.
   
 • Templates
  ‘Best-Practice’ en ‘Finance-owned’ zijn de belangrijkste kenmerken van de CXO Software rapportage templates. CXO Software levert standaard een complete suite met voorbeeld rapportages die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de structuren van uw EPM Systeem. Naast de standaard sjablonen is het mogelijk om zelf rapportages te bouwen zonder tussenkomst van IT. 

 • EPM Connectivity
  CXO Software sluit naadloos aan op uw bestaande EPM systeem, waaronder SAP Business Planning and Consolidation (BPC), SAP Business Warehouse (BW) en SAP HANA.

Financial Reporting Made Easy
Wat is CXO Software?

Bekijk hier de demo!

Neem contact op

Wilt u meer informatie over CXO Software? Neem gerust contact met ons op